VGC – Delavnica za razvoj kompetenc

V sredo, 12.12.2018, je v sejni sobi na Občini Radeče v okviru projekta Večgeneracijski center Posavje (VGC Posavje) potekala Delavnica za razvoj kompetenc. Pridružila sta se nam dva odlična predavatelja.

Najprej se je udeležencem predstavila Urška Dolinšek, ki izvira iz Radeč. Urško je pot vodila v Ljubljano. Leta 2014 je ustanovila Fitnes kliniko by Urška, da bi osebam s telesnimi omejitvami dala možnost varnega in kakovostnega treniranja pod nadzorom strokovnjakov. Na delavnici smo med drugim izvedeli, kakšni so bili začetki njenega potovanja in kakšna je bila njena pot do uspeha ter katere lastnosti so Urški pomagale vztrajati in slediti svojim sanjam. 

Gorazd Skrt iz podjetja Lovely trips se ukvarja z italijanskim turističnim trgom. Italijanski turisti radi obiščejo tudi našo destinacijo, zato je pomembno, da poznamo specifike tega trga in gostov, ki se radi vračajo k nam. Poudaril je pomen dobre zgodbe in tudi vzpostavitve dobre znamke, po kateri destinacije postanejo prepoznavne. Pogosto pozabljamo, da je manj več in da moramo goste privabljati s čustveno noto. Njegovo predavanje nam je razkrilo, na kaj moramo biti pozorni, da bomo lažje privabili in obdržali italijanskega turista. Skrivnost se skriva v kombinaciji dobre hrane, wifi povezave in znanja italijanskega jezika. 

https://www.facebook.com/duska.kalin/posts/10156319865814531

Projekt "Stara šola za nove ideje"

Projekt "Vsi na plac"

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien