Tržnica Radeče

Prostor na Starograjski ulici je zaživel šele pred kratkim, a hitro dobil svojo veljavo med domačini in obiskovalci. Dobrodošli v mestu zdravih nakupov, mestu srečevanja in druženja.

Radeška tržnica je zaživela v okviru projekta Posavska špajza, ki ga je delno financirala Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Ponuja 150 kvadratnih metrov brezplačnih zunanjih površin, 100 kvadratnih metrov notranjih prostorov ter urejena parkirišča. Danes je tržnica v središču Starograjske ulice barvito mesto srečevanj in zadovoljnih izmenjav. Z novimi prodajnimi kapacitetami so lokalni pridelovalci dobili pomemben distribucijski kanal za trženje svojih izdelkov in pridelkov, potrošnikom pa je omogočen lažji dostop do nakupa lokalno pridelane hrane ter drugih lokalnih izdelkov. Mojstri domačih obrti ponujajo ročno izdelane spominke in uporabne predmete, udeležite se lahko tudi organiziranih, kreativnih delavnic za otroke in odrasle. Z ureditvijo novih tržnih prostorov so Radeče znatno pridobile tudi na splošni urejenosti prostora.

Pridružite se nam ob tržnih dnevih, podprite lokalne ponudnike, sebi pa privoščite le najboljše. Med nakupovanjem zagotovo najdete čas tudi za pogovor in izmenjavo zadnjih novic z vašimi znanci.

Tržni red

Na Radeški tržnici se odvijajo aktivnosti projekta “Vsi na plac!”. Več o dogajanju preberite TUKAJ.

trznica16a

Foto galerija Tržnica Radeče

trznica2016
IMG_9377
IMG_1128
IMG_7769
IMG_9372
IMG_9360
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Projekt "Stara šola za nove ideje"

Projekt "Vsi na plac"

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien