Projekt "Stara šola za nove ideje"

Projekt "Posavske poti prijetnih doživetij - Popotnik"

Projekt "Gozdni sadeži: Vrnitev h koreninam "

Projekt "Motivacijski projekt udejanjanja turističnih potencialov"

Projekt "ECOACT"

Projekt "Posavski ribji krog"

Projekt "Oživimo savske zgodbe"

Projekt "RIS – RAST(IŠČE) sreče"

Projekt "Vsi na plac!"

Projekt "Večgeneracijski center Posavje"

Partnerstvo "Smart Villages"

Delavnica "Krepitev evropske identitete

skozi raznolikost posameznikov"

TRC Savus – KTRC Radeče

TRC Savus

Sprejemno in rekreacijsko središče na brežini reke Save, pristan radeškega flosa, turistična informacijska točka ter izhodišče učne poti Savus. Tu si izposodite električno kolo in se z njim popeljite po okolici.

Sprejemno in rekreacijsko središče na brežini reke Save, domač pristan za radeški turistični splav in hkrati turistična informacijska točka, kjer so na voljo vse informacije o Radečah z okolico – podatki o turističnih znamenitostih kraja, lokalnem vodenju, prenočitvenih zmogljivostih ter gostinski ponudbi. Na pomolu TRC Savus poleti izvajamo tudi glasbene koncerte in predstave.

Tu imamo za vas pripravljeno turistično-informativno gradivo, na prodaj so knjižne publikacije ter čudoviti spominki izpod rok radeških mojstrov in mojstric. Za simbolno ceno si izposodite električna kolesa in se z njimi popeljite po mestu, okoliških vaseh ali po učni poti Savus, ki ima svojo izhodiščno točko prav pri objektu TRC Savus. Kot zanimivost, pod pomoli pristanišča Savus se skriva prva rečna klet penin v Sloveniji. V objektu se nahaja tudi Gostišče Oštirka, kjer poskrbijo, da Radeče zapustite sitih želodcev. In seveda prijetnih vtisov in doživetij…

Foto galerija TRC Savus

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien