Projekt "Stara šola za nove ideje"

Projekt "Posavske poti prijetnih doživetij - Popotnik"

Projekt "Gozdni sadeži: Vrnitev h koreninam "

Projekt "Motivacijski projekt udejanjanja turističnih potencialov"

Projekt "ECOACT"

Projekt "Posavski ribji krog"

Projekt "Oživimo savske zgodbe"

Projekt "RIS – RAST(IŠČE) sreče"

Projekt "Vsi na plac!"

Projekt "Večgeneracijski center Posavje"

Partnerstvo "Smart Villages"

Delavnica "Krepitev evropske identitete

skozi raznolikost posameznikov"

Počitniške igrarije – KTRC Radeče

Počitniške igrarije

 

POČITNIŠKE IGRARIJE 2018

‘Počitniške igrarije’ so bile letos z junijskega termina prestavljene na konec avgusta. Potekale so med 27. in 31. avgustom 2018 na različnih lokacijah, saj vreme z organizatorji ni najbolj sodelovalo.  Družili smo se v Športni dvorani Radeče, na radeškem stadionu, na Radeški tržnici in seveda tudi na Bazenu Radeče. Med 9. in 15. uro so osnovnošolske otroke zaposlovale številne aktivnosti: spoznavanje zelišč, ogled dokumentarnih filmov, rekreacijska telovadba, klekljanje, slikarska delavnica in ustvarjanje, športne igre, čebelarska delavnica, kulinarična ustvarjanja, novinarska delavnica, čofotarije na bazenu, mini planinska šola, fotografska delavnica, obisk gasilcev, ‘pobeg iz sobe’ in še in še.

Ob pomoči lokalnih društev, organizacij in posameznikov so otroci zadnji teden počitnic preživeli aktivno in v družbi sovrstnikov.

Vabljeni k ogledu fotografij z letošnjih Igrarij.

DAN 1

DAN 2

DAN 3

DAN 4

DAN 5

POČITNIŠKE IGRARIJE 2017

Organizirane počitniške aktivnosti ‘Počitniške igrarije’ so med 26. in 30. junijem 2017 potekale na Bazenu Radeče. Osnovnošolski otroci so se lahko vsak dan med 9. in 15. uro udeležili številnih brezplačnih aktivnosti: plavalnega tečaja, novinarske delavnice, peke palačink, video delavnice, slikarske delavnice, ustvarjalnice, delavnice za sladkosnede, branja, fotografske delavnice, joganja, čofotarij, iger brez meja, otroške tiskovne konference, delavnice javnega nastopanja, na obisku pri nas so bili tudi gasilci.

S ‘Počitniškimi igrarijami’ smo krepili socialne kompetence ter skrbeli za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa naših otrok.

 

Vabljeni k ogledu fotografij na spodnjih povezavah.

DAN 1

DAN 2

DAN 3

DAN 4

DAN 5

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien