Projekt "Stara šola za nove ideje"

Projekt "Posavske poti prijetnih doživetij - Popotnik"

Projekt "Gozdni sadeži: Vrnitev h koreninam "

Projekt "Motivacijski projekt udejanjanja turističnih potencialov"

Projekt "ECOACT"

Projekt "Posavski ribji krog"

Projekt "Oživimo savske zgodbe"

Projekt "RIS – RAST(IŠČE) sreče"

Projekt "Vsi na plac!"

Projekt "Večgeneracijski center Posavje"

Partnerstvo "Smart Villages"

Delavnica "Krepitev evropske identitete

skozi raznolikost posameznikov"

1. delovno srečanje partnerjev projekta ECOACT – KTRC Radeče

1. delovno srečanje partnerjev projekta ECOACT

1. DELOVNO SREÄŒANJE PARTNERJEV PROJEKTA ECOACT

Ankara, Turčija, 16. – 18. januar 2017

Na prvem srečanju so se partnerji projekta zbrali meseca januarja 2017 v turški prestolnici Ankara. Uvodoma so potekale predstavitve posameznih delegacij partnerskih institucij, v osrednjem delu pa razprava o delovnih nalogah in pričakovanih rezultatih projektnih aktivnosti.

Temeljne zadolžitve partnerjev imajo značaj intelektualnega doprinosa, saj je glavni cilj projekta podati pregled in natančno analizo obstoječih evropskih praks na področju ekoturizma. Slednje bodo nato v modificirani obliki aplicirane na regijo Črnega morja v Turčiji. V sklopu projekta, ki traja od novembra 2016 do oktobra 2018, bosta za omenjeno regijo izdelana tudi priročnik za usposabljanje s področja ekoturizma in zeleni potovalni zemljevid. Razviti bosta tudi aplikaciji za Android in iOS.

Aktivnosti razširjanja projekta ECOACT bodo tekle kontinuirano skozi celoten projekt. V ta namen bo vzpostavljena spletna stran projekta, spletne strani posameznih partnerjev pa bodo vsebovale povezave do spletne strani projekta. Rezultate projekta bodo tako lahko uporabili vsi, ki jih dotična tematika zanima.

V sklopu projekta so predvideni tudi študijski obiski. Ti bodo potekali v razmaku štirih mesecev, na njih pa bodo projektni partnerji poročali o opravljenih študijah ter pridobljenih rezultatih.

Foto galerija 1. delovno srečanje partnerjev projekta ECOACT

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien